ИТН се регистрира за изборите, Тошко Йорданов захапа "Продължаваме промяната", ДБ и ГЕРБ

Искат главите на представителите на службите, за да могат да сложат свои хора, заяви председателят на парламентарната група на партията

12.09.2023 | 12:45 Редактор: Вяра Димова

Остава един ден до края на регистрацията за местните избори. "Има такъв народ" се регистрира за първо участие. Партията внесе 4 800 подписа в Централната избирателна комисия. Председателят на парламентарната група Тошко Йорданов обяви, че ще издигнат кандидати за кметове и листи за общински съветници в големите градове, но имената им ще бъдат оповестени по-късно. 

Водещ приоритет за кандидатите ще е ревизия на предходното управление.

"Кражбите, мръсотиите и мафиотските връзки, които има между кметове и фирми, които изпълняват обществени поръчки, са публична тайна. Между едната гнусотия, наречена "Продължаваме промяната - Демократична България", или на места са "Продължаваме промяната", а отделно са "Демократична България", и другата мафиотска структура, наречена ГЕРБ, трябва хората да имат избор", каза Йорданов.

Намеренията на управляващите за смяна на шефовете на службите Тошко Йорданов определи като мръсна политическа игра. 

"Искат главите на представителите на службите, за да могат да сложат свои хора, за да могат да малтретират останалите. Те са по-брутални от ГЕРБ. Говоря за "Продължаваме промяната" и "Демократична България". Онези го правеха някак си не толкова явно. Тези са нагли и го правят брутално пред очите на всички", коментира още председателят на парламентарната група  на ИТН.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
0 rate up comment rate down comment 0
0808
преди 8 месеца
... ще пусна за ВЪЗРАЖДАНЕ Сигнализирай за неуместен коментар