Тагарев пред млади военни: Русия е най-голямата заплаха за сигурността на НАТО

Ключово значение за стабилността има подкрепата към Украйна, заяви министърът на отбраната

31.07.2023 | 12:10 Редактор: Михаела Димитрова
Тагарев пред млади военни: Русия е най-голямата заплаха за сигурността на НАТО

Руската федерация е определена като най-голяма заплаха за сигурността на Алианса. Това заяви министърът на отбраната Тодор Тагарев.

Той участва в тържествената церемония, на която ще бъдат връчени дипломите на слушателите от випуск "Васил Левски" – 2023 на Военна академия "Георги Стойков Раковски".

"Ключово значение за стабилността има подкрепата към Украйна", отбеляза той и посочи, че тя е стратегически интерактивна.

Тагарев припомни, че заместник-председателят на руската Дума Пьотр Толстой каза, че след Украйна идва ред на Румъния и България, предаде БГНЕС.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


2
4 rate up comment rate down comment 0
реално
преди 9 месеца
добре е,че никой не ви вярва Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 0
Излагаш се
преди 9 месеца
Да, Тагаренко, благодарение на теб и другите назначения на посолството, идва ред и на България . Ти какво ще направиш, за да я защитиш,а? Ще изливаш пропаганда, че лошата Русия нападнала "с нищо непредизвикалата" я България, която не прави нищо лошо- само предоставя цялото си налично въоръжение на Украйна, спонсорира финансово Украйна и подкрепя Украйна, защото е нейн съюзник. Няма да плащаме цената на вашето продажничество! Логично е да попитам- как се докараме до това да сме съюзник на У.? Сигнализирай за неуместен коментар