Костадинов: В списъка на "Миротворец" ме е сложил българин, надига се беснеещ фашизъм

"Много от другите българи в него също са добавени от наши, тукашни българи", пише лидерът на "Възраждане"

25.07.2023 | 11:35 Редактор: Михаела Димитрова
Костадинов: В списъка на

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов заяви във Facebook, че е попаднал в "Миротворец" заради българин.

"Оказа се, че в този списък ме е сложил българин от България. Много от другите българи в него също са добавени от наши, тукашни българи. За мен това не е нещо ново - когато миналата година на 4 март бях задържан от украинците в Болград и стоях близо 2 часа под дулата на автоматите им, впоследствие разбрах, че съм бил предаден от нашето правителство, което е изпратило донос срещу мен в Киев", пише Костадинов.

По негови думи в България се надига "беснеещ фашизъм", който "иска да стори с нашата Родина това, което стори вече с Украйна".

"Създавайки разделение и сеейки омраза, американските фашисти подготвят почвата за окончателното решение на българския въпрос. Единственото нещо, което все още не са сторили, е да започнат да избиват хора по улиците, но, повярвайте ми, не е далеч и това време. Можем да ги спрем единствено с обединение, мъдрост и сила", допълва лидерът на "Възраждане".

Костадинов заявява, че партията му започва "подготовка на ответни действия в защита на мира и сигурността на българския народ." По негови думи "Възраждане" ще поиска първо от Министерския съвет да назначи охрана на всички "застрашени от украинците лица в списъка."

"За себе си охрана не искам, мен не ме е страх от фашистите. Но за жените и възрастните хора във фашисткия списък тя е задължителна. "Възраждане" няма да допусне България да стане втора Украйна. С нас американците ще си счупят зъбите", пише Костадинов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


3
7 rate up comment rate down comment 4
анонимен
преди 8 месеца
Браво! Който играи - пичели. Ако може да го качат по-нагоре и по-рано в списъка да е, че много гн ус. Сигнализирай за неуместен коментар
2
4 rate up comment rate down comment 8
всички несъгласни в
преди 8 месеца
Да живее евро-атлантическото "одобрено" правителство на ПП, ДБ, ГЕРБ.СДС, ДПС! Всички, срещу интересите на народа! Сигнализирай за неуместен коментар
1
7 rate up comment rate down comment 5
Валентин Диков
преди 8 месеца
***. И ако е в списъка на "Миротворец" (който няма нищо общо с украинското правителство) то той е там, защото сее междуетническа вражда, (опитва да) създава конфликт в страна, която и без това е жертва на агресия, като крещи за някакви потъпкани права на хора, които всъщност го ненавиждат (етническите българи в Украйна)... Сигнализирай за неуместен коментар