Петков за Зеленски: Чувството да видиш приятел винаги е много хубаво

Според него посещението на украинският президент е дало възможност да покажем, че България е значима

06.07.2023 | 20:29 Редактор: Юлиан Христов
Петков за Зеленски: Чувството да видиш приятел винаги е много хубаво

Кирил Петков се срещна с украинския президент Володимир Зеленски. Това съобщи съпредседателят на "Продължаваме промяната" в профила си във Facebook.

"Чувството да видиш приятел винаги е много хубаво. Да видиш смел човек, който се бори за своя народ, е удивително", написа Петков в социалната мрежа.

"Днес моят приятел Зеленски ни даде отново възможност да покажем, че България е значима, стабилна европейска страна, на която може да се разчита, защото ценности като свобода, независимост, смелост, справедливост са само част от ценностите, които българите притежават и споделят с другите европейски държави. Днес беше един от дните, в които си казах, че трудностите със съставянето на настоящето правителство, имат смисъл и заради облика на България пред света", пише още Петков.

Снимка: БГНЕС


2
1 rate up comment rate down comment 1
Излаг
преди 9 месеца
Излагация! България е значима! Ти трябва да показваш, че си значим на посолството! Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 9 месеца
Днес беше парад на предателите на България. Остава някой ден агите на Ердоган да решат да напоят танковете си на Русе. Сигурен съм, че министрите от този кабинет и дупетатите от 49-ия състав на НС ще ги посрещнат със свалени *** и с китки на пръстите на краката. А пишман професора ще избяга при Зеленски. Сигнализирай за неуместен коментар