Трифонов: Христо Иванов и ПП излъгаха безсрамно и загърбиха цялата си реторика

Лидерът на ИТН попита Иванов, Петков и Василев "искате ли Делян, или не го щете?"

08.06.2023 | 14:03 Редактор: Петя Кръстева
Трифонов: Христо Иванов и ПП излъгаха безсрамно и загърбиха цялата си реторика

"Христо Иванов и "Продължаваме промяната" изпълват изцяло със съдържание българския израз "Сърби, боли, драго ми е". Щеше да е смешно, ако не касаеше публични хора с претенции, които на всичкото отгоре в момента управляват държавата", написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в профила си във Facebook.

Той се обърна към Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев с въпрос "в крайна сметка искате ли Делян, или не го щете?"

"Вие загърбихте цялата си реторика от последните години, престъпихте желанието на избирателите си, излъгахте най-безсрамно и без угризения и достойнство потърсихте подкрепата и помощта на ДПС. Желанието ви се сбъдна. ДПС обяви, че ще ви подкрепи, ще участва заедно с вас за промяна на Конституцията, оттегли подкрепата си за главния прокурор и лично Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ гласуваха вашето правителство да стане факт", отбеляза още Трифонов. 

"Аз съм практичен човек, но започвам да се обърквам. Ще правят ли секс младите партньори, или само ще се целуват? Няма лошо. Целувките са хубава и романтична работа. Но от целувките единият от партньорите може да се възбуди и да се стигне до правене на любов. А при правенето на любов  зависи от коя страна на любовното оръжие се намираш. Христо Иванов и "Продължаваме промяната" са от другата страна на любовното оръжие. Трябва да приемат съдбата си, защото сами си я пожелаха", категоричен бе той.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

1
0 rate up comment rate down comment 0
Наблюдател
преди 5 месеца