Борисов: ПП-ДБ могат да говорят само с нас. Няма да ходим на избори, ако ни подкрепят

ГЕРБ ще подкрепи механизъм за контрол на всеки, който заема длъжността на главен прокурор, каза лидерът на ГЕРБ-СДС

19.04.2023 | 12:45 Редактор: Михаела Димитрова

Днес се събират работни групи по икономика и финанси. Нека да използваме следващите дни, лишени от чувстваното за величие. Виждате каква омраза има все още, особено от останалите партии. Това, което видях днес е, че "Продължаваме промяната - Демократична България" могат да си говорят само с нас. Това каза лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

"Няма да сме на избори, ако те подкрепят нас от първия мандат", каза още Борисов и призова за търпение.

"С едно голямо мнозинство беше избран председателят на НС, както и всичките органи на парламента. Да продължим да работим по правосъдна реформа, финанси, икономика и т.н. Има толкова неща и по ПВУ, които да свършим. Много лесно е да кажеш “не”, затова продължаваме търпеливо да действаме”, каза още Борисов.

"С всеки изминал ден и ние и ПП-ДБ разбираме, че ако намерим решение, то това ще бъде най-доброто за България. ГЕРБ ще подкрепи механизъм за контрол на всеки, който заема длъжността на главен прокурор. Трябва да се изчерпят всички опции между първите две големи партии - винаги това носи най-голямо спокойствие”, подчерта още лидерът на ГЕРБ.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

 


2
0 rate up comment rate down comment 0
Вали
преди 1 година
Гешев е ябълката на раздора.Бюджета е най- важен и съдебната реформа.Това да свърши този парламент , ще е голям успех.С купен вот от хартиената коалиция и Копейкин и Славчо , толкова. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Лалаланд
преди 1 година
А защо Борисов не подкрепи ПП? Сигнализирай за неуместен коментар