От година в парк "Въртопо": Изоставена кола, пълна с боклуци и изпочупена

Извозете я от територията на парка, се настоява в Helpbook

11.04.2023 | 22:26 Редактор: Анисия Иванова
От година в парк

В платформата на Helpbook.info ни сигнализираха, че парк "Въртопо" в София, освен че е мръсен и занемарен, вече е и своебразно сметище за изоставени коли. Ето какво пише наш потребител:

"Червен автомобил "Рено" е изоставен в пътеката между ул. "Григорий Горбатенко" и ул. "Митрополит Серафим Сливенски" (до УМБАЛ "Св. Анна").

Колата е там от над 1 година и е пълна с боклуци, с изпочупени прозорци и видимо не в движение. На лице е опасност от палеж и замърсяване на парка, както и злоупотреба с регистрационните номера. Отделно обръщам внимание на изключително занемареното и замърсено състояние на парка - възможно е допълнително изхвърляне на отпадъци и други изоставени автомобили, ако не бъдат предприети действия. Приложено изпращам снимки на автомобила и на геолокацията, на която се намира. Моля, вземете своевременни мерки и извозете принудително автомобила от територията на парка", се настоява в сигнала.

Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook