Борисов осъди атаките в Израел: Ужасяваща бруталност, която буди справедлив гняв

Заставаме заедно с нашите приятели, молим се за загиналите, написа лидерът на ГЕРБ във Facebook

09.04.2023 | 15:14 Редактор: Вяра Димова
Борисов осъди атаките в Израел: Ужасяваща бруталност, която буди справедлив гняв

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов осъди терористичните атаки в Израел в събота, при които по време на Пасха бяха отнети три човешки живота. 

"Отнемането на три невинни човешки живота в Израел е ужасяваща бруталност, която буди справедлив гняв. Тероризмът няма форма и лице. Той е проява на страх, пред която не можем да останем безучастни. В тези моменти на скръб, ние заставаме заедно с нашите приятели от Израел, молим се за загиналите и за бързото възстановяване на ранените". Това написа във Facebook Борисов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
1 rate up comment rate down comment 0
Родолюбиц
преди 1 година
Защо, г-н Борисов, не осъдихте 8 поредни години терора на укронацистите в Донбас над руснаци? Нима кръвта на 3 загинали евреи е нещо по-висше от кръвта на над 30 000 руснаци? Хайде стига двоен стандарт, г-н Борисов! Вашето "съчувствие" към загинали човеци избирателно ли е? Зависи ли от националната принадлежност на загиналите?Защо не съчувствахте на избитите югославяни през 1999 г.? Или онзи, върху когото се сипят американски или британски бомби "си го е заслужил"? А иначе говорите за Бога.... ... Сигнализирай за неуместен коментар