fallback

Борисов: Когато ми се подиграваха, че съм давал пари от джипката, ги давах за училища

"От едната страна до нас има война, падат банки в САЩ, а Асен Василев казва, че сте забогатели", заяви лидерът на ГЕРБ

20.03.2023 | 19:23 Автор: Вяра Димова

Кой ще носи отговорност за последните две години, защото не виждам желаещи. Чувам, че Петков казва, че управлявал седем месеца. Чувам и Радев, който казва, че правителството на ''Продължаваме промяната" е било виновно за бакиите, които той се опитвал "да оправи". А Радев и ''Продължаваме промяната" са едно цяло - когато тези лидери по стечение на обстоятелствата излязоха на площада и обещаха, че щяло да се живее по-добре. Май има консенсус в обществото, - колкото и да е разделено то, - не чувам някой, дори и те самите, да казва, че хората живеят по-добре. Не съм чул някой да каже, че България е постигнала и една своя цел - имахме цел за Шенген, Еврозоната, и прочие, - нищо от това не се случи.

Това каза на среща с избиратели в Смолян Тома Биков от ГЕРБ.

"През 2010 г. почнахме от Асеновград нов път към Смолян. Бях оставил 78 млн. лв. за третата лента на пътя. Смолян, Девин, Кричим, - помните какви ями бяха по пътищата. За Кръстова гора, за Доспат, Златоград, Рудозем, - нищо не е направено". Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на срещата със симпатизанти на партията в Смолян.

"Иска ми се да изправим нашите опоненти и да ги попитаме: Ти какво направи? В момента всичко е изоставено. Мога половин час да изброявам път по път, училище по училище, детска градина по детска градина, читалище, игрище, спортна зала.. и идва някой и казва "Ще променяме"! - това е добре, защото по принцип всичко може да се надгражда. Промяната трябваше да е направила пътя към Баните, и да му е сложила осветление - ние прокопахме планината за този път. Когато ми се подиграваха, че съм давал пари от джипката, ги давах за училища, детски градини, които и в момента ползвате", каза още Борисов, цитиран от БГНЕС.

"От едната страна до нас има война, падат банки в Щатите, лихвите отидоха в небесата. А Асен Василев казва, че сте забогатели и сте по-добре. Тяхната клика са със сигурност по-добре - снимат се как търчат по парковете, все едно на 2 април отиваме на състезание по лека атлетика", коментира Борисов.

Как се справяте с все по-високите цени на храните?

Купувам по-малко количество храна, но държа на качеството.
21%
Все по-рядко посещавам заведения, храня се почти изцяло вкъщи.
35%
Лишавам се от дрехи и културни мероприятия, за да не правя компромис с храната.
19%
Не се лишавам от нищо в магазина, но следя повече промоционалните цени.
21%
Разликата в цените не се усеща от домакинството ни, имаме високи доходи.
4%
Общо 1000 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

fallback
Още от България
fallback