Сачева: Рано е да се говори за коалиции, готови сме на всички усилия за редовно правителство

Дългосрочните политики са в застой, защото държавата няма редовно правителство, посочи кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС

26.02.2023 | 11:56 Редактор: Елеонора Танева
Сачева: Рано е да се говори за коалиции, готови сме на всички усилия за редовно правителство

Ние сме готови отново да положим всички усилия България да има редовно правителство, за да може да се върне на пътя на стабилността и да си създаде перспектива за развитие. Това заяви кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Деница Сачева.

"Ако продължаваме в тази спирала от кризи и непрекъсната политическа нестабилност, държавата няма как да има перспектива за развитие. Основните ангажименти, които ние поемаме, са тези, които сме представили и в предходната си предизборна програма, защото макар че антикризисните ни мерки в значителна степен успяха да бъдат изпълнени в рамките на последното Народно събрание, особено тези в енергетиката, дългосрочните политики са в застой, защото държавата няма редовно правителство и има поредица от кризи", обясни Сачева пред БНР.

Според нея е твърде рано да се говори за коалиции и партньорства за бъдещо управление.

"Ние няма как да твърдим, че искаме правителство в партньорство с хора, които всъщност искат очевидно в нестабилност и искат да хвърлят държавата непрекъснато от избори в избори. Отново сме на път да дадем над 80 млн. лв. за поредните избори в страната и очевидно това по никакъв начин не притеснява колегите от "Продължаваме промяната", които иначе са много загрижени да не се харчат обществените пари за неща, които биха могли да бъдат инвестирани в други проекти", коментира Сачева и изброи какви критики имат към ПП - инфлацията, Еврозоната, нестабилността в държавата и позицията ни към войната в Украйна.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


1
0 rate up comment rate down comment 0
Момче от наЩо село
преди 1 година
Тая мазна деВица и сие Гробаджии пак щели кървава пот да леят - дамо и само до властта да се докопат .Пази , Боже ! Сигнализирай за неуместен коментар