Братът на издирвания Емил сподели карта с предполагаемия му маршрут

Тя може да помогне на хората в издирването

03.02.2023 | 21:25 Редактор: Михаела Димитрова
Братът на издирвания Емил сподели карта с предполагаемия му маршрут

Братът на издирвания Емил Боев отправи и апел към перничани във Facebook профила си. Той разпространи карта с предполагаемите следи, която може да помогне на хората, които помагат в издирването.

"Имам най-логичния маршрут, който показва къде Емил е ходил през нощта в петък срещу събота до момента, в който се вижда на камерите на фермата в гората. Моля пернинчани за съдействие и огласяване на този маршрут, което много ще улесни комуникацията ни с хора по него. Ще го огледаме хубаво, защото нямаме друга следа в момента, а опциите започват да свършват. Сърдечно благодаря на всички пернинчани, които ни пуснаха в дворове, за да огледаме, дали Емил не е някъде сврян. Времето е критично, а помощта наистина е важна и ние я оценяваме напълно", пише Мартин Боев.

Емил Боев бе обявен за общодържавно издирване. Мъжът е висок около 180 см, с кестенява коса, брада и мустаци. В деня на изчезването си той е бил облечен с камуфлажно яке и тъмен панталон. Столичанинът е дошъл в Перник в петък заради Международния фестивал "Сурва". След това следите му се губят.

Снимка: Facebook