От Helpbook: Правим екостикери, но няма организация на светофарите

В платформата получихме сигнал за проблем на столичен булевард

25.01.2023 | 16:40 Редактор: Анисия Иванова
От Helpbook: Правим екостикери, но няма организация на светофарите

В платформата на Helpbook.info. наш потребител ни писа с молба за съдействие относно преорганизация на светофарна уредба на кръстовището на бул. „Св. Кл. Охридски“ и ул. „Проф. Марко Семов“ в София.

Ето в какво се състоят проблемите: "Първо - застъпване на зелен сигнал за десен завой от Охридски към Семов с ляв завой, идващи от бул. "Г.М. Димитров" отново към Семов и опасност от засичане. Второ - излишно изчакване на идващи от "Г.М. Димитров" за ляв завой към ул. "Семов", при положение, че в този момент е зелен сигнал за дясно завиващи от ул. "Семов" посока бул. "Г.М. Димитров". Или в същия този момент да се пуснат ляво завиващите от ул. "Семов" към бул. "Кл. Охридски".

Изчакването на един от потоците е излишно и допринася на излишна концентрация на изгорели газове. Но иначе правим еко стикери, УЖ за по-чист въздух или трябва да се усвоят едни пари...Моля изпратете компетентен екип да постои там 15 минути, не повече, и да види за какво става дума."

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook