Нинова: Изненадани сме, че ги няма председателите на "Продължаваме промяната" и ДБ

Лидерът на БСП оцени високо присъствието на лидерите на другите партии на срещата

20.01.2023 | 11:37 Редактор: Вяра Димова

Президентът връчи третия мандат на БСП, ние сме проявявали отговорност в такива моменти. Наясно сме всички, че България е в политическа криза. Нашето желание е да говорим как преодолявайки политическата криза, можем да преодолеем другите кризи. Ние сме различни и политически и идеологически, но пред нас стоят по-важни въпроси за България в момента.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Изненадани сме, че ги няма председателите на "Продължаваме промяната" и ДБ. Готвейки се за тази среща направихме сериозен анализ на програмите на партиите и извеждаме напред 4 въпроса, съществуващи във всички програми на всички партии, търсили сме това, което може да ни обедини - законите по ПВУ, приемане на бюджет за 2023 г., Шенген ни съдебна реформа", добави Нинова, цитирана от БГНЕС.

"Ако има желание, ще се намери начин, ако няма желание, ще се намери причина. Предлагаме да търсим начин", каза Нинова. Тя заяви още, че оценява високо присъствието на лидерите на другите партии на срещата. 


1
2 rate up comment rate down comment 0
новата мафия
преди 1 година
Те са гузни, затова се крият! Аферта НЕКСО, и последвалия шамар от американските им господари, ги накара да се скрият! Сигнализирай за неуместен коментар