Борисов към Петков: Кириле, не се чуди къде съм, ще отговаряш за кражбите

Лидерът на ГЕРБ отговори във Facebook на съпредседателя на "Продължаваме промяната"

09.01.2023 | 14:34 Редактор: Тодор Петров
Борисов към Петков: Кириле, не се чуди къде съм, ще отговаряш за кражбите

"Рано или късно Кирил Петков ще трябва да спре само да "говори", а да започне и да "отговаря". Корупцията и кражбите трябва да се показват и разследват. Всички факти по газовите сделки, по цените на бензина и нафтата, по Джемкорп и т.н. на кабинета “Петков” са предадени на разследващите и по тях работят българските служби. Затова не се чуди къде съм, КирилЕ!", написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Facebook.

С този си пост той отговаря на съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирик Петков. По-рано днес, преди заседанието по делото на СГС за клевета, Петков заяви, че лъжите трябва да се опровергават.

В профила си във Facebook Петков написа: Къде е Бойко Борисов? Няма го в съдебната зала! Защо? Защото и той знае, че лъжите в тази зала имат реални последици. Днес аз съм тук не само заради грандиозните лъжи на г-н Борисов за газовите посредници, които са абсолютно неверни, а защото с тези лъжи той иска да открадне надеждата на българските граждани. Иска да открадне надеждата на хората, че има български политици, които вярват, че никой не може да се обогатява от обществените средства.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR