Костадинов: Aко се подиграваш на "Продължаваме промяната" и ДБ е простащина, a на останалите - хумор

"Който "Депутата Христо" вади, от "Уморена кака Лена" умира", смята депутатът

07.01.2023 | 17:10 Редактор: Петя Кръстева
Костадинов: Aко се подиграваш на

Лидерът на партия "Възраждане" коментира песента за бившия шеф на кабинета "Петков" Лена Бориславова, която сценаристите на Слави Трифонов излъчиха в ефира на телевизията на шоумена

"Давах брифинг за журналистите в парламента във връзка с проваления (съвсем очаквано и закономерно) втори мандат. Познайте какъв беше първия въпрос след темата за мандата - дали съм слушал някаква песен за Лена Бориславова и какво съм бил мислел за нея?!? Тъй като не я бях слушал, нямаше как да я коментирам. Снощи обаче я слушах. Честно казано, все едно чух чалга вариант на една песен на Ицо Комара от преди няколко месеца. Странно обаче тогава нито един журналист не ме пита какво мисля за наркоманската лирика", пише Костадин Костадинов в профила си във Facebook.

По думите му, "ако се подиграваш на "Продължаваме промяната" и ДБ - това е простащина, липса на добро възпитание и проява на нисък морал, но ако се подиграваш на всички останали - това е изтънчен хумор и тънка политическа сатира"

"Така че родната жълтопалетна измет да не се чуди на последиците от собственото си поведение - който "Депутата Христо" вади, от "Уморена кака Лена" умира", завършва той. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR