Украсете елхата с подаръци с книжарница Orange

Онлайн и в магазините има разнообразие от идеи за подарък за него, за нея и за децата

14.12.2022 | 10:30 Редактор: Елеонора Танева
Украсете елхата с подаръци с книжарница Orange

Книжарница Orange прави Коледата специална тази година. Украсете елхата с подаръци и изберете сред разнообразието от книги и приказки за деца, настолни игри и пъзели, играчки, луксозни предложения за колекционери и много други магични подаръци.  

До края на празничния месец в книжарница Orange всеки ден е празник. Онлайн и в магазините ще откриете разнообразие от идеи за подарък за него и за нея, за деца и за всички близки хора. А освен това имате възможност да се включите в множество интересни игри с награди.

Ако приемате предизвикателството, можете да тествате познанията си за коледните книги и филми, а и за празничните традиции с тематичен quiz. Ще успеете ли да познаете и популярните заглавия от коледните ни загадки? 

Всеки ден пък можете да се включите в специалния адвент календар, от който да почерпите много коледно настроение. 

В блога ще откриете вдъхновение какви подаръци да изберете, как да ги опаковате, как да декорирате у дома и да сготвите празничната вечеря, а и как да си набавите празничен дух. 

За да направим пазаруването за празниците по-лесно и приятно, сме събрали хиляди предложения в нашия Christmas shop. Открийте подходящи предложения според това за кого ги избирате.

Какви идеи за подарък ще откриете? 

В книжарница Orange ще откриете множество идеи за подаръците според възрастта на празнуващите.

За децата в най-ранна възраст особено често търсени са плюшените играчки, образователните игри и пъзели, както и книжките с малко, но много интересен текст. Колкото по-пораснал малчуган искате да зарадвате, толкова по-сложни и увлекателни стават книгите и пъзелите за подарък. Можете да избирате и сред адвент календари, както и сред подаръците, вдъхновени от филмите и книгите.

Сред предложенията за тийнейджъри приказките са заменени от увлекателни романи, пъзелите пък са вече с хиляди части, а сред подаръците попада и мърч, както и комикси и манга. 

При подаръците за жена разнообразието е особено по-голямо. Зарадвайте я с увлекателен роман, луксозен бележник, портмоне или чанта. Не липсват и настолните игри и пъзели, които ще я изненадат приятно за празника, а и тематичните сувенири. А защо не направите не само Коледата ѝ специална, а и всеки друг ден от годината, като ѝ подарите чаша за сутрешните глътки кафе или чай?

Търсите ли с какво да зарадвате него? Тогава ще откриете специално подбрани книги и настолни игри. Предизвикайте го с трудните, но увлекателни 3D пъзели или го зарадвайте с портфейл, който ще използва всеки ден. Сред предложенията за колекционери ще откриете джобни ножчета, луксозни пишещи средства, запалки, визитници и аксесоари за вино и други напитки. А ако избирате за авантюрист по душа, подходящи ще са термочашите, а защо не и вечните компаси. 

А ако сте избрали, че този път подаръците ще бъдат книжни, събрали сме над 500 заглавия от най-търсените и вълнуващите за 2022 година. Сред тях лесно ще откриете и подаръци от типа „от мен за мен“, така че да наваксате с онези книги, които сте пропуснали да прочетете през последните месеци. 

До тях стоят и колекционерските книги от издателство Taschen, сред които ще откриете подходящ подарък за всеки човек. Не забравяйте да подберете нещо специално и за колегите.

В случай че идеите не достигат и все още не успявате да откроите кой е най-подходящият избор, на помощ идват ваучерите за подарък от книжарница Orange. С коледната си премяна те ще зарадват всеки получател, така че сам да избере своя най-чакан подарък.

Независимо кого искате да зарадвате тази година, ако търсите интересен подарък, ще го намерите в книжарница Orange. В нашия Christmas shop очаквайте много предложения и идеи за подаръци за него или за нея, за малчугани, за истински ценители или пък нещо малко, но от сърце. 

Да украсим елхата с подаръци заедно тази година!