Млада майка се нуждае от 100 000 лв. за борба с рак на гърдата

Вася Малинова е подложена на агресивна и тежка химиотерапия и лъчетерапия

11.12.2022 | 09:40 Редактор: Петя Кръстева
Млада майка се нуждае от 100 000 лв. за борба с рак на гърдата

Млада майка на две деца с тежко онкологично заболяване се нуждае от финансова помощ! 33-годишната Вася Малинова от Своге се бори с рак на гърдата от доста време. До този момент семейството се е справяло само с финансовата част, но наскоро ѝ откриват разсейки в белия дроб и мозъка.

За лечението на Вася са необходими около 100 000 лева, които трябва да покрият 12 курса химиотерапия и лъчетерапия. 

Ако желаете да помогнете на Вася да оздравее, можете да дарите средства по сметка IBAN: BG76STSA93000020947133 - Вася Малинова

Ето какво гласи част от поста на Цветослава Петкова, която е един от главните организатори на акцията за помощ на Вася и нейното семейство. 

"Всички познаваме нашата съгражданка Вася Малинова - прекрасната, слънчева, лъчезарна Вася - майка на две малки дечица. Вася се бори с коварната болест рак вече доста време. Преди броени дни тя заминава по спешност за клиниката в Турция, където след като първоначално е диагностицирана с рак на гърдата, след това откриват разсейки в белия дроб, а сега лекарите откриват и разсейки в мозъка. Вася е подложена на агресивна и тежка химиотерапия и лъчетерапия, стойността на която е около 5000лв. По първоначални сметки Вася ще трябва да премине през 12 такива. Освен разходите за тях, на семейството ѝ са нужни и средства за престоя в болничното заведение и транспортните разходи. Така общата сметка на паричните средства, които са нужни на Вася възлиза на 100 000лв.", пише тя.

Снимка: Facebook