Доброволците са на ръба, искали да набият бащата на 12-годишния Александър

Това стана ясно от пост във Facebook

15.11.2022 | 16:37 Редактор: Искра Ангелова
Доброволците са на ръба, искали да набият бащата на 12-годишния Александър

Бащата на Александър от Перник е бил на косъм да бъде набит от доброволци. Това стана ясно от пост във Facebook групата "Да намерим Сашко". Негов близък приятел Марио Антонов, който активно се включва в издирването на сина му, разказва как хората са започнали да упрекват и да дърпат бащата.

"Нощта бе направен пореден сериозен обход от доброволци! До тук добре... По стечение на обстоятелствата при обхода бях в една кола с бащата на Сашко. Потресен съм от реакцията на хората към него! Дърпат го, заканват му се, упрекват го, за малко и голям пердах да отнесе. Приканвам всички за спокойствие, защото от това напрежение полза няма", гласи част от поста.

"Да, бащата на Сашко направи по мое мнение последните 36 часа куп грешни ходове и това изнерви доброволците (вкл. и мен, който съм редом до него), но не това начина да се реши проблема с тази агресия! Не искам да му се явявам адвокат, но той с това не спане и напрежение, което му се събра последните 4 дни се превърна в кълбо от нерви и ходещ сомнамбул", пише още Антонов.

"На всеки му идва в повече напътствията, които бащата приканва нас доброволците да изпълняваме от врачки, оракули, гадателки и т.н., но за миг се поставете на негово място и пожарите, които бушуват в главата му! Днес обещавам да опитам да разговарям с него и да бъде по- умерен и последователен в действията си, а вие си обещайте сами на себе си да бъдете по-смирени и да се молим за щастлив край", завършва той.

Снимка: Facebook