Рашидов поиска разум от депутатите: Няма смисъл от скъпи избори, пак ще ги платят хората

Моята формула е да търся докрай изход за избор на председател, заяви той

21.10.2022 | 10:43 Редактор: Тодор Петров
Рашидов поиска разум от депутатите: Няма смисъл от скъпи избори, пак ще ги платят хората

Председателстващият НС Вежди Рашидов заяви в кулоарите на парламента, че идва тежка зима и това не са шеги, с които да се забавляваме на гърба на българския народ. 

"Депутатите може да са добре тук, но фактурата в крайна сметка я плащат българските граждани. В парламента нито е мястото за омраза, нито за забавление. Всичко има една малка граница, мине ли се тя - не е добре. И като зрели хора тук, се надявам малко разумът да заработи. Вчера имаше добра крачка на смирение, те разбраха, че са само народни избраници. Нека имат позиции, но да не забравят, че са на работа в услуга на хора. Няма смисъл да се ходи отново на тежки и скъпи избори, които пак ще се платят от хората", каза той, цитиран от БНР.

"Моята формула е да търся докрай изход за избор на председател, защото ще идва тежка зима, няма бюджет държавата. Дълбоко се надявам този разум тези дни да дойде, защото няма смисъл да се ходи отново на тежки избори, скъпи избори, всичко това е пак фактура от гърба на българския данъкоплатец", подчерта Рашидов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК