С риск да бъдат блъснати, пешеходци вървят по улица в "Горубляне" заради неизползваем тротоар

Сигнали за инфраструктурни проблеми са основни в Helpbook

15.10.2022 | 07:10 Редактор: Анисия Иванова
С риск да бъдат блъснати, пешеходци вървят по улица в

Сигналите за инфраструктурните проблеми са едни от основните в платформата на Helpbook.info. Алармираха ни за решения от страна на жители на квартал "Горубляне" в София, които създават проблем на съседите им.

"Искам да подам сигнал за попречване на използване на тротоар на улица "Музейна" в жк. "Горубляне". На тротоара са паркирани множество автомобили, както и са поставени колчета от къщата, която е прилежаща на тротоара. Мястото е на ъгъла между "Самоковско шосе" и ул. "Музейна". Поради това възпрепятстване на тротоара пешеходците се налага да ходят по самата улица и се застрашава живота им от преминаващите автомобили. Моля за мерки относно неправилно спрелите автомобили и поставените колчета", се настоява в сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК