Сигнал от Русе: Разбит път, преминаването е истинско изпитание

В HelpBook изпратиха снимки и от столичния район "Изгрев“

05.09.2022 | 17:25 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал от Русе: Разбит път, преминаването е истинско изпитание

В платформата на Helpbook.info ни изпратиха множество снимки на разрушена пътна настилка, бетонови отломки, дупки и купища боклуци. Сигналът е от град Русе. Положението в района е отчайващо, а преминаването на пешеходците е истинско изпитание. Молбата е за бърза реакция, защото "не се касае само до заемане на паркоместа, а за безопасност при преминаване по улицата и игра на децата", пише нашият потребител.

Огромна и разрастваща се дупка по средата на пътната настилка е заснета в столичния район "Изгрев". Същата създава предпоставки за произшествия, заради опита на водачите да я избегнат и да не навредят на своя автомобил. Молбата е за съдействие за възстановяване на нормалната настилка и преасфалтиране на дупката.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК