Емили с тротинетката: Влачих се по дупе със 100 км/ч, но пак ще летя по магистралите

Клипът, запечатал инцидента, събра хиляди реакции

24.08.2022 | 19:27 Редактор: Ваня Кузманова

Сериозен инцидент с Емили, която преди месец прелетя със 120 км\ч с тротинетка по магистралата. В разгара на бурята във вторник тя е паднала на Южната дъга. Клипът, запечатал инцидента, събра хиляди реакции. 

Малко след 17 часа Емили се качва на тротинетка си и тръгва по Околовръстното, за да стигне до закусвалня в квартал "Младост" и да си купи пържено пиле. Въпреки дъжда и ограничението от 80 км/ч обаче, гладът я кара да бърза и да вдигне 100 км\ч. 

Оказва се, че автомобилите, които карат в ограничението, ѝ пречат. 

"Тръгвам да правя маневра към крайна лява лента, да изпреварвам, в същото време самото кормило на тротинетката се унася и в миг от секундата със 100 км/ч се влача по асфалта. Тротинетката хвръкна наляво, аз надясно и паднах по най-добрия начин, хлъзгайки се по дупе", каза Емили.  

Като по чудо се разминава с преминаващите наоколо автомобили. 

"50 метра се влачих и в същото време, влачейки се по асфалта, изпреварих самата кола, която трябваше да изпреварвам с тротинетката", разказа тя.

Ранена, Емили се прибира вкъщи, където я чака приятелят ѝ Тихомир. В крайна сметка двамата преоткриват законите на физиката. 

"Първоначално се учудих как може да е оцеляла и тротинетката също, но интересното е, че се оказа, че да паднеш по мокър асфалт е по-сигурно, защото се получава едно хлъзгане и няма триене. Ако паднеш на сухо е по-опасно. Сменихме с нови гуми, защото старите ги спукахме. Стават за дъжд, казаха, но всъщност май не стават", разказа Тихомир.  

Преди месец полицията глобила Емили за превишена скорост. 

"Само в сухо време ще карам и пак ще летя по магистралите", каза Емили с усмивка.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


6
1 rate up comment rate down comment 1
Някой
преди 1 година
Аз само да питам, *** ли сте тук в тази медия или да? Първо защо занимавате обществото с това недоразумение и второ защо публикувате стари неща та това нещо каквото и да е то след това пак имаше изцепка но в тъмната част на денонощието. Пишете на органите да направят нещо а не да занимавате хората с тях. Сигнализирай за неуместен коментар
5
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
тротинетките са удобно и безвредно превозно средство, стига да се ползват разумно;както и всяко друго средство Сигнализирай за неуместен коментар
4
2 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 1 година
следващото падане намирисва на пироговско Сигнализирай за неуместен коментар
3
1 rate up comment rate down comment 2
1
преди 1 година
Трябва със закон да ги забранят тия тротинетки. Сигнализирай за неуместен коментар
2
5 rate up comment rate down comment 2
Пукник
преди 1 година
1
10 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 1 година
Не е нормална тази медийна пропаганданна тротинетки и странни хора... Сигнализирай за неуместен коментар