Битката за 25-и МИР: Ицо Хазарта, Борисов и Нинова. Карадайъ vs Минчев в Кърджали

Във Варна също се задава сериозно сражение

16.08.2022 | 19:11 Редактор: Искра Ангелова
Битката за 25-и МИР: Ицо Хазарта, Борисов и Нинова. Карадайъ vs Минчев в Кърджали

След по-малко от 24 часа ще стане ясно колко партии и коалиции ще участват в предсрочните парламентарни избори на 2 октомври, както и къде ще са основните сблъсъци по места, и ще има ли изненади.

По информация на Bulgaria ON AIR картината ще е малко по-различна от тази на последните избори.

gf1

Традиционно най-оспорван е лидерският сблъсък в най-големия столичен район "Люлин". Както и в предния вот - в битка за гласове в 25-и избирателен район ще влязат - за "Продължаваме промяната" рапърът Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, който миналата есен изкова впечатляваща победа за новата политическа формация. И сега той ще се изправи срещу лидера на ГЕРБ - Бойко Борисов, Корнелия Нинова от и Елисавета Белобрадова от "Демократична България".

Интересен сюжет се очертава в Кърджали, където "Движението за права и свободи" е абсолютен хегемон. Там срещу лидера - Мустафа Карадайъ, "Продължаваме промяната" ще издигне бившия председател на Народното събрание - Никола Минчев. Очаква се листата на ГЕРБ да поведе Цвета Караянчева, а тази на "Демократична България" - Вилдан Ибрямова.

gf2

В града под тепетата на една сцена ще излязат отново Никола Минчев за "Продължаваме промяната" и Бойко Борисов за ГЕРБ. Лявата коалиция залага на Кристиян Вигенин, а Христо Иванов ще води листата на "Демократична България".

Във Варна също се задава сериозно сражение. "Продължаваме промяната" влиза в боя с Даниел Лорер, Борислав Гуцанов ще поведе БСП, а Стоян Михалев ще е под номер 1 за "Демократична България". Най-малката партия в предходния парламент, с най-големите амбиции за следващия - "Възраждане", ще бъде представена от лидера си Костадин Костадинов.

gf4

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
вижте ги
преди 1 година
Заради тези продажни политически лидери, България е най-бедната страна в Европа, с най-висока смъртност и най-корумпирана администрация! Сигнализирай за неуместен коментар