ГЕРБ в Перник: Асен Василев и неговата примамка крадат България

"Бензина и нафтата щяха да бъдат с 1.20 лева по-евтини при нас", заяви лидерът на партията Бойко Борисов

23.07.2022 | 10:35 Редактор: Петя Кръстева
ГЕРБ в Перник: Асен Василев и неговата примамка крадат България

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов проведе среща с кмета на Перник Станислав Владимиров от БСП. Борисов е в града за среща с актива на партията, а с него е и цялата парламентарна група.

Пред стотиците хора в залата бившият финансов министър Кирил Ананиев обяви, че независимо от това какво показват социологическите проучвания, ГЕРБ е първа политическа сила. Той отчете, че за трите правителства на Борисов винаги се е спазвала фискална политика за запазване на публичните финанси, предаде "Труд".

"Благодарение на нашите разходи се изгражда кръвоносната система на България, магистрали, пътища, училища, спортни площадки", категоричен бе Ананиев. 

"Асен Василев и неговата примамка крадат България, от бензина и дизела по 1 лева на литър, 100 милиона на месец от природния газ, милиарди от "Джемкорп". Крадат милиарди от всички сделки. Те дори ще подминат 10 милиарда на година. Добрата новина е, че изборите идват", каза Делян Добрев. Той изрази надежда българските граждани да са видели всички тези кражби.

"Бензина и нафтата щяха да бъдат с 1.20 лева по-евтини от сегашните цени, ако ние на бяхме на власт", подчерта лидера на партията Бойко Борисов. 

По думите му записът, изтекъл от среща на ПГ на "Демократична България", е направен от  партия "Възраждане" и в последствие е изпратен на ГЕРБ-СДС и медиите.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК