Христо Иванов след скандала със записа: Не сме направили нищо лошо

Ние знаем, че България е по-голяма от нашите претенции, каза още той

22.07.2022 | 20:39 Редактор: Елеонора Танева
Христо Иванов след скандала със записа: Не сме направили нищо лошо

Лидерът на "Демократична България" Христо Иванов определи като рутинна среща днешното заседание на Парламентарната група, от която изтече запис в общественото пространство.

"Ние сме професионални политици и трябва да обсъждаме всички аспекти. Това е ежедневието в парламента и е най-нормално", каза Иванов.

Той подчерта, че от ДБ са заложили да имаме правителство, защото страната няма нужда от задълбочаване на кризата и ни чака тежка зима.

На въпрос какво следва оттук нататък, той отговори: "Решението ще е на мандатоносителя" и добави, че ДБ са били готови да не искат министри и да дадат само парламентарна подкрепа, само и само да страната да има управление, пише БГНЕС.

Иванов заяви, че ДБ ще отидат на избори със съзнанието, че не са направили нищо лошо.

"Ние знаем, че България е по-голяма от нашите претенции", каза той и уточни, че срещата на ПГ не е променила в действителност нищо.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
Христо Бойкикиев е отроче на един от най-големите комунисти в България... Майка му Бойкикиева, която в последствие е учредител на ДПС по поръчение на КГБ. След това става храненик на Америка и сега крещи "почтеност, честност, доблест"... Бедни ми бойкикиев... Сигнализирай за неуместен коментар