Ралица Симеонова напуска Стефан Янев: Формацията се пълни със странни партийни отломки

Не мога да гарантирам, че няма да бъдете излъгани и предадени за пореден път, мотивира решението си съоснователят на "Български възход"

19.06.2022 | 12:30 Редактор: Елеонора Танева
Ралица Симеонова напуска Стефан Янев: Формацията се пълни със странни партийни отломки

Съоснователят на партия "Български възход" Ралица Симеонова обяви, че напуска проекта в деня на неговото учредяване. Симеонова е сочена за дясната ръка на бившия служебен премиер Стефан Янев. Тя обяви решението си с пост във Facebook.

"Няма как да бъда част от този проект, чрез който аз, в лично качество, не мога да изпълня основния си ангажимент, т.е. не мога да гарантирам, че няма да бъдете излъгани и предадени за пореден път", написа Ралица Симеонова.

Тя уточнява, че публикува позицията си, за да няма излишни спекулации защо не присъства на Учредителното събрание днес, пише "24 часа".

"Вече имах възможност да подчертая, че основен проблем в новата формация "Български възход" е кадровият и той, за съжаление, не ми изглежда решим, не и към днешна дата. Формацията е обект на нездрав интерес и се пълни със странни партийни отломки и компрометирани личности. Кадровите решения са много важни, защото в крайна сметка идеите се реализират от хора", написа още Симеонова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК