НСО търси 15 охранители и шофьори, да имат поне средно образование

Кандидатите за лична охрана не трябва да са над 32-годишни

15.06.2022 | 10:46 Редактор: Елеонора Танева
НСО търси 15 охранители и шофьори, да имат поне средно образование

Националната служба за охрана търси да назначи десет сержанти на длъжност "младши сътрудник" - охранител и петима сержанти на длъжност "младши сътрудник" - шофьор.  Свободните 10 длъжности за охранители са за кандидати на възраст до 32 години със завършено най-малко средно образование, 5 са местата за шофьори. 

ОТ НСО уточняват, че новопостъпилите служители подлежат на обучение за придобиване на специални умения и формиране на специфични компетентности, свързани с оперативната им работа. Кандидатите трябва да са пълнолетни български граждани с чисто съдебно минало, физически и психологически пригодни и да притежават свидетелство за управление на МПС от категория "B".

Конкурсът минава през три етапа. В него нямат шанс мъже, които не могат да направят минимум 10 изтласквания по 35-килограмова щанга от лег.

Придобитите професионални умения ще им позволят устойчиво кариерно развитие в рамките на държавната охранителна служба, пише в обявата за работа.

Те трябва да попадат автобиография, написана собственоръчно. В нея всеки кандидат трябва да посочи подробни данни за баща си, майка си, братя и сестри. Изисква се информация и за бивши съпрузи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК