ЗАД "Армеец" с номинации в 3 категории на потребителската класация "Любимите марки"

26.05.2022 | 17:20 Редактор: Елеонора Танева
ЗАД

Застрахователно акционерно дружество „Армеец“ за поредна година ще се състезава в потребителската класация „Любимите марки“. Този път компанията е номинирана не в една, а в цели три категории. Всеки, който иска да подкрепи ЗАД „Армеец“, може да гласува за компанията в категориите „Застрахователни компании“, “Финансови институции“ и “Любим работодател“ до 1 юни, когато приключва и първият етап на класацията. Той ще отличи шестте компании от всяка категория, които ще продължат в надпреварата.

Втората част на конкурса ще започне на 6 юни и ще продължи до 15 юни. Тя ще открои трите любими марки за различните отрасли, а между 20 и 28 юни ще се проведе финалният и най-важен етап, който ще определи победителите. Може да подкрепите ЗАД „Армеец“ на https://mylovemarks.eu

ЗАД „Армеец“ е  едно от най-големите и успешни застрахователни дружества в България. Компанията е утвърден лидер в Каско застраховането, предлага богата гама от застрахователни продукти, широка дистрибуторска мрежа и има развита клонова мрежа от 53 агенции и 34 представителства на територията на цялата страна.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК