Костадинов: Българският народ изнемогва, правителството да подаде оставка

Лидерът на "Възраждане" определи управлението като национално предателство

25.05.2022 | 10:51 Редактор: Ваня Кузманова
Костадинов: Българският народ изнемогва, правителството да подаде оставка

В декларация от трибуната на парламента лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов отново поиска оставката на правителството. Той обвини кабинета в разпространяването на лъжи и определи управлението като национално предателство.

"Правителството ни лъже, че с въвеждането на еврото ще станем по-богати, а всъщност няма страна, която да е станала по богата с тази валута. Докато четворната коалиция ни лъже, че ще получим по евтин американски втечнен газ, по-голяма част от европейските държави в момента рестартират икономиката си и се съгласяват да плащат газ, според новите условия, поставени от Руската федерация", заяви лидерът на "Възраждане".

По думите му е очевидно, че българското правителство е подложено на натиск и по един друг много важен за българите въпрос - приемането на РСМ в ЕС, информира БНР.  

"Българският народ обеднява и изнемогва, правителството трябва да подаде оставка, за да освободи българския народ от лицемерието и лъжите, а България да почне да се управлява от българи, а не от национални предатели", посочи той.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК