Връчиха седмите Годишни награди на Imoti.net

Отличиха най-добрите брокери и агенции за 2021 г.

17.05.2022 | 22:10 Редактор: Елеонора Танева

За седма поредна година водещият сайт за обяви за недвижими имоти Imoti.net отличи най-добрите агенции и представители на имотния сектор за изминалата 2021 година. Oтличени бяха компании и брокери в 13 отделни категории. 

10 от носителите на наградите бяха определени от експертно жури. 

По време на официалната церемония с призове бяха удостоени и избраните от потребителите "Агенция за недвижими имоти", "Брокер на недвижими имоти" и "Сайт за недвижими имоти". 

"Този конкурс е единствен в сектора на недвижими имоти, по отношение на брокери и агенции. Тава е признание за техния труд, добиват повече популярност, стават по-видими, както на Imoti.net, така и на нашето голямо семейство Investor Media Group", коментира управителят на Imoti.net Снежана Стойчева.

"Подобни награди са важни за всяка една индустрия, включително за брокерите на недвижими имоти. Когато пазарът е изправен пред предизвикателства, е важно клиентите да знаят кои са добрите практики. Тези награди отличават точно тях", каза изпълнителният директор на Българската фондова борса доц. д-р Маню Моравенов.

През следващите месеци организаторите на събитието ще проведат и поредица от експертни бизнес дискусии в различни градове от страната, по време на които брокери, вложители, строители и представители на браншови организации ще коментират актуалното състояние на пазара за недвижими имоти и ще прогнозират неговото развитие. Дискусиите ще бъдат под наслов "За по-добра среда на живот".

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК