За пореден път в Helpbook: Сигнали за състоянието на Кърджали

В платформата наши зрители изпратиха снимки

29.03.2022 | 22:30 Редактор: Анисия Иванова
За пореден път в Helpbook: Сигнали за състоянието на Кърджали

За пореден път получаваме сигнали за състоянието на град Кърджали в платформата на Helpbook.info. Един от тях се отнася за непочистени тревни площи пред вход на поликлиника в града:

"Многократно подавах сигнали за непочистени зелени площи пред входа на поликлиниката от страната на ул. "Екзарх Йосиф", но явно в Кърджали няма институция, която да благоволи да почисти, нито да отговори по какъвто и да е начин на сигнал. Пред входа е бунище, отпадъците покриват като килим зелените площи и се очаква да се раззелени, за да се прикрият от зеленината. Храстите са заели тротоара и преминаващите са принудени да се разминават по пътното платно. Не са подкастряни, откакто са засети. Дърветата и зеленината са толкова гъсти, че се използват за тоалетна от шофьорите на таксита от стоянката на улицата. Прилагам снимки", пише нашият потребител.

От същия град преди дни беше получен сигнал за опасно съоръжение на детска площадка, но след намесата на отговорните органи просто е премахната пързалката, като не е поставена нова. „Къде ще се пързалят децата, явно не е важно, може би трябва да скачат от 2 метра?“, пита авторът на сигнала.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК