Корнелия Нинова: Няма да предам идеите на БСП

"Показахме, че сме свободни хора, които винаги могат да кажат и различно мнение", заяви лидерът на партията

22.01.2022 | 17:40 Редактор: Искра Ангелова

Показахме, че сме свободни хора, които винаги могат да кажат и различно мнение. Това заяви Нинова след като делегатите на Конгреса не приеха оставката ѝ.
 
"Излязох от времето, което се водеше дискусията за оставката, защото помислих, че така е възпитано. Да не попреча с присъствието си на някого, ако иска да каже нещо спокойно. Благодаря ви. От тази дискусия се вижда, че сме демократична партия на свободни хора, които винаги могат да кажат и различно мнение. Но и демократична партия, която взема решенията си в своите органи и с мнозинство", допълни тя.

"Благодаря ви за доверието. Това ме задължава да работя с двойно повече усилия. Познавате ме, мога да работя, мога и да гарантирам, че няма да предам българските социалисти и няма да продам интересите на Българската социалистическа партия. Разбира се, чух и различното мнение и човек винаги има нужда да коригира нещо в поведението си. Чух много внимателно. Ще положа усилия заедно с всички вас, със структурите ни по места, с нашите членове, социалисти, симпатизанти и коалиционни партньори следващото предизвикателство, местните избори през 2023 г., да бъдат нашата победа", завърши Нинова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК