Прокуратурата: Рашков не каза кой, кога и къде е предавал пари от "Хемус"

Вътрешният министър уточнил, че изказването му пред БНР било "политическо"

04.01.2022 | 18:10 Редактор: Елеонора Танева

Бойко Рашков е разпитан от наблюдаващ прокурор по делото за изпиране на пари, предназначени за ЛОТ-5 от Автомагистрала "Хемус", в качеството на свидетел  по делото. Това уточниха от Софийската градска прокуратура. 

По искане на Рашков не е бил направен видео и звукозапис на разпита му. Първоначално той е споделил каквото сам е преценил пред прокурора, след това са му задавани уточняващи въпроси.  

"По време на разпита му в сградата на СГП Рашков в качеството си на свидетел не посочи никаква конкретика, включително не посочи конкретни лица и места, на които евентуално да са предавани и/или укривани парични средства, предмет на разследване по делото. Свидетелят Бойко Рашков определи изказванията си пред БНР като "политически" и заяви, че "не могат да бъдат други", уточниха от прокуратурата. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Superright
преди 2 години
Без изобщо да съм фен на Борисов, дори го определям за основен виновник за ширещата се простащина сред "управляващия ""елит""", твърдя, че Бойко Рашков е гнусно, лъжливо, мракобесно изкопаемо, продукт на отвратителния, терористичен режим на БКП/СССР грозно сринал се през 1989та. Сигнализирай за неуместен коментар