Празничният ден не спря желаещите за ваксинация в София

Опашки имаше и пред лабораториите за тестове за Ковид-19

01.01.2022 | 14:30 Редактор: Теодора Патронова

В първия ден на новата година - опашки пред лабораториите за тестове за Ковид-19. Не липсваха и такива, които искат да се имунизират.

На 1-ви януари не липсваха хора дошли да се тестват за Ковид-19, както пред пункта на болница "Н. И. Пирогов" за бързи антигенни тестове, така и пред една от най-големите частни лаборатории у нас. Повечето хора, които бяха дошли за тест там бяха за PCR тест, тъй като им предстои пътуване. 

Освен това имаше и много хора за ваксини пред единствения имунизационен пункт в София в 5-та поликлиника, който работи. Очакванията на хората, че няма да желаещи за ваксина, не се сбъднаха. 

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Фотограф яхна дрон!
преди 2 години
Дим. Кьосемърлячев !! Преди малко, в малка соба, 3 на 3, снима кученца и две дечица, изоставени, и ето го сега се появи в чакалнята на Соф.болница, разговара с хората, плътно на опашка наредени! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Бойко, едва си отров
преди 2 години
...и Народа, старо-младо, кьораво и сакато, на щурм, като войник, "На нож" се юрна!Вируси британски, такова Чудо невидели, хукнаха към Ламаша, но там се издавиха! Сигнализирай за неуместен коментар