Теди Москов: Единствената нация сме, в която всеки дърпа за себе си и не вървим заедно

"Тези, които не гласуват, нямат никакво основание да негодуват", настоя режисьорът

25.12.2021 | 20:54 Редактор: Ваня Кузманова

На Рождество Христово в студиото на "Опорни хора" посрещнахме режисьора Теди Москов

"Да сме живи, здрави и щастливи, защото жив, здрав и нещастен е глупаво. Вече станах банален да го повтарям това", започна той в неподражаемия си стил.

"Наистина нещо добро трябва да ни сполети нас хората, не само българите. Да изчезне злобата, завистта. Сега аз може да говоря малко като глупак пастор, защото има много глупави пастори, има и умни, и така да се обърнем. Аз вярвам, че Бог е във всеки един от нас, да се обърнем към Господа в себе си, на когото не сме позволили да се разрасне" , допълни Теди Москов пред Bulgaria ON AIR

На въпрос дали тази пандемия е била за изпитание, режисьорът отговори така:

Според мен е някакъв контрол на Вселената или на планетата поне, тъй като много нараснахме като население.

Според него тези, които не ходят да гласуват, нямат никакво основание да негодуват срещу политическия елит и защо ги избираме като ни лъжат? 

"Ние не вървим заедно. Ние сме единствената нация, в която всеки дърпа към себе си и затова стоим на едно място. Консенсус не може да се постигне по никакъв начин. Доникъде никога не се стига", допълни Москов.  

И сподели, че тежко е изкарал коронавируса.

"Бях в Правителствена болница, без да съм член на правителството. Екипът ме спаси по някакъв начин. И те са чели и Захари Стоянов как овчарите лекуват болните, там ги бият с геги и ако умре, значи болестта е била по-силна, а ако оживее - значи са пребили болестта и тя е избягала", заключи Теди Москов. 

Гледайте целия разговор във видеото. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


2
0 rate up comment rate down comment 3
Хм ...
преди 2 години
Тръне ... като наказваш се наказваш сам и то с глупостта си. Сигнализирай за неуместен коментар
1
5 rate up comment rate down comment 2
Трън
преди 2 години
Не си прав, Теди! Тези хора упражняват наказателен вот, за идиотскито уоравление след 89-та година. А това ,че не се проведе лустрация е най-големият проблем за правилното развити на България. Сигнализирай за неуместен коментар