Ицо Хазарта: Заплашиха ме, че ще ми отнемат най-ценното, ако подкрепям Петков и Василев

"Това е най-силната мотивация да заявя, че моето място е в този отбор", изтъкна депутатът

13.12.2021 | 14:21 Редактор: Тодор Петров
Ицо Хазарта: Заплашиха ме, че ще ми отнемат най-ценното, ако подкрепям Петков и Василев

Депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров - Ицо Хазарта, направи силно изказване минути преди гласуването на проектокабинета на Министерския съвет.

Той обясни какво го е мотивирало да се присъедини към партията на Кирил Петков и Асен Василев.

"Бях впечатлен от биографията на Кирил Петков, Асен Василев и другите участниците. Но неговият разказ не беше достатъчен да ме накара да повярваме в успеха", започна Ицо Хазарта.

За да повярва, Петров разкри пред депутатите, че е направил следното:

С голяма част от вас се познаваме, с някои сме приятели. Познавам вашите началници, познавам и вашите спонсори. Реших най-простичко да попитам: Що за хора са Кирил и Асен, защо не трябва да им вярваме? Не получих нито една информация, но получих недвусмислено послание - че ако продължава да подкрепям Петков и Василев, ще загубя най-ценното нещо, което имам.

"Това послание е най-силната мотивация да заявя, че моето място е в този отбор. Аз вярвам в него и съм убеден, че ще работи за България", настоя Христо Петров.

"Някои от вас имат това поведение, защото са получили същото послание, каквото получих и аз. Нормален човек съм и много често изпитвам страх. Но какво ми каза г-н Асен Василев: Нормално е да е страх, но има неща в този живот, които са по-важни от страха", заяви още народният представител от "Продължаваме промяната".  

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 0
Коев
преди 2 години