Пулев: Няма обединител, не чакайте месията да дойде и да ви оправи

"Българинът иска рестарт на системата", каза боксьорът

14.11.2021 | 20:23 Редактор: Жаклина Иванова

Политически нокдаун: Трети парламентарни избори само за година.

"Да се надяваме да няма повече рундове и на това, че политическият елит, хората, които са в парламента, ще бъдат разумни и ще направят така, че да състави отговорно правителство, което да работи качествено и да извади държавата от този хаос, в който е в момента", каза боксьорът Кубрат Пулев в изборното студио на Bulgaria ON AIR "Избори: Трето действие".

Според него трябва всички българи да продължават да вярват в доброто за България, както и да не чакат месията, който ще дойде и ще ги оправи.

"Едно от най-престъпните неща е да се подклаждат едни българи срещу други. Разделението на обществото идва оттам, че няма качествено ново. Идват нови, но със същите номера. Българинът иска рестарт на системата. Появиха се нови партии, които бяха изстреляни на първата позиция. Въпреки всичко, те показаха, че не са достойни и не могат", смята Пулев.

Според него тези партии са влезли по нов начин в "игрите". Боксьорът изтъкна пред Bulgaria ON AIR, че няма обединителна фигура, която наистина да излезе и да постави нещата на място.

"Някой, който да каже - дайте да се съберем и да направим едно разумно правителство, какво значение има кой какви постове ще вземе, да загърбим политическите, партийните, личните интереси и да мислим за народа на България", посочи Пулев.

Той сподели, че вижда истински и честни хора, които нямат необходимата сила обаче, да се справят със ситуацията.

"Няма феърплей в политиката. Ако дойде човек, който е с интелектуален потенциал, могат да се променят нещата. Няма начин да няма начин. Има как да потегли държавата по правилен път. Трябва да дойде човек, който да бъде независим, а не да бъде управляван от задкулисието и да бъде единствено и само лице", подчерта боксьорът.

И добави, че ако влиза в политиката, ще бъде, за да се направи нещо добро за България по истински и качествен начин.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК