Марешки избухна срещу огромната разлика днес между картела и справедливите цени на горивата

Той пусна свое видео от бензиностанция в София

12.11.2021 | 16:23
Марешки избухна срещу огромната разлика днес между картела и справедливите цени на горивата

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки изригна срещу поредния скок на цените на горивата. Той пусна свое видео от бензиностанция в София и показа огромната разлика между справедливите цени и тези на картела. В клипчето се вижда как водачът на листата на ВОЛЯ във Варна зарежда неговия автомобил и как спестява цели 60 лева.

"Проверих как са цените в София. Заредих и аз. Вижте колко ми струваше! Вижте с колко ви грабят управлявали и управляващи! Докога ще търпите това безобразие да продължава?!", казва Марешки.

"Защо в една Турция президентът и управляващите могат да се справят със спекулата, а нашият президент и министри - не", пита риторично лидерът на ВОЛЯ.

"Изберете 23 - мен и ВОЛЯ, за да живеете по-богато още от утре, не да чакате с напразни надежди още 30 години. За да не храните поредните некадърни крадци с парите си, изкарани с толкова труд! Излезте и гласувайте с 23! Само аз и ВОЛЯ можем да се противопоставим на този пладнешки грабеж от народа! Събудете се, българи!”, призовава в поста си във Facebook политикът-предприемач.

Скандалното видео можете да видите тук:

*Платена публикация.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК