Борисов: Това са наглеци, дебили! Я им вижте на "Сиела Норма" родословните връзки

Лидерът на ГЕРБ поиска оставката на служебния вътрешен министър Бойко Рашков

11.11.2021 | 13:10 Редактор: Елеонора Танева

Правосъдният министър Иван Демерджиев поиска проверка на евентуални връзки между "Сиела Норма" и предишните управляващи. Той заподозря в появата на допълнителните машини за гласуване опит за дискредитиране на изборите. 

Не закъсня реакцията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Това са нагли хора, дебили, я им вижте на "Сила Норма" родословните връзки кой на кого е близък. Наглеци такива", избухна Борисов и прекрати пресконференцията си.

Преди това той призова за оставката на служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Според него хаосът около изборите продължава на пълни обороти. И подкрепи искането на председателя на "Демократична България" Христо Иванов за независим одит на машините за гласуване.

Томислав Дончев обясни, че изборите не са били хаос, а машинация. Той разкритикува властта, че все още няма ясен отговор за машините и за IT експертите, които контролират софтуера. Поясни, че има и лош сценарий, компрометирани избори, в които всички вярват. Единствената причина според него МВР да не открие машините, е защото службите са мобилизирани да "страхуват гражданите".

Вижте още в репортажа на Виктор Дремсизов.

Снимка: Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 2
мнение
преди 2 години
Това е конспирация на ГЕРБ. Със съдействието на фирмата. Сигнализирай за неуместен коментар