Кеш Кредит с революционен нов уебсайт

Редица иновации в новия уебсайт на водещата компания надминават очакванията за потребителско изживяване

05.11.2021 | 08:40 Редактор: Искра Ангелова
Кеш Кредит с революционен нов уебсайт

Водещата компания за потребителски кредити, Кеш Кредит, впечатлява с нов уебсайт този октомври. Иновациите са революционни за сектора и включват биометрична идентификация, умен чат бот, погасяване на вноски без регистрация, автоматично попълване на форма за кандидатстване и персонална лихва, между всички, позволяващи самостоятелно управление на кредита с ясни условия от самото начало.

Какво е новото?

Кеш Кредит е първата българска компания, предлагаща възможността за биометрична идентификация – влизане в профила чрез лицево разпознаване, без нужда от инсталиране на специална апликация на телефона или въобще да е необходим телефон – посредством лицево разпознаване. За потребителите това означава, че могат да влязат в сайта от всякакви места и устройства без да им се налага да въвеждат или помнят имена, мейли и пароли, за да влязат в собствения си профил, както и че логинът е мигновен – необходимо е само да се избере "Вход с лице" и това е всичко. Допълнителните ползи са свързани със сигурността – несъмнено сложните пароли и ПИН кодове дават сигурност, но това, което наистина затруднява хакерите и крадците е биометрията – чуждо лице няма как да се фалшифицира, което от своя страна прави клиентските лични, финансови и банкови данни наистина сигурно защитени. И понеже времето е ценно за всички, когато се говори за бързина на идентификацията, при лицевото разпознаване тя трае по-малко от секунда, което създава допълнителен комфорт за потребителите.

В допълнение, Кеш Кредит представя "умен" чат бот . Програмиран и в процес на разработкаот собствения IT отдел на компанията, това е софтуер, който "разговаря" с клиента посредством разпознаване на ключови думи и прилагане на предварително подготвени отговори. Това, което го прави по-специален е, че структурата на разговора, ключовите думи и отговорите са създадени на база реални клиенти на компанията и ситуации Но понеже потребителите често предпочитат да говорят с истински човек - чат бота дава възможност за  директно прехвърляне на разговора към оператор, което е крайъгълния камък на качественото обслужване, предотвратяващ въртенето в кръг при неразбирателство. Това прави бота не само напълно съответстващ на действителните нужди на потребителите, но му позволява да се променя заедно с клиентите. 

Често кандидатстването за кредит е свързано с попълване на множество лични данни, което е дразнещо за потребителите. По тази причина, сега Кеш Кредит допълнително улеснява клиентите с "разчитане" на личната карта (законово изискване е данните да се предоставят при кандидатстване за кредит) и автоматично попълване на информацията от нея при кандидатстване за продукт. Така клиентите не просто пестят време и усилия, но и вероятността от допускане на грешки е сведена до минимум.

Смята се, че погасяването на заем е лесната част, стига парите да са налични. Оказва се, че не е съвсем вярно, ако кредитополучателят е помолил някой друг да плати вноската му вместо него, защото е зает или възпрепятстван в момента. Обичайно единственият начин въпросният друг човек да го направи без допълнителни такси, е да отиде в офис на кредитора, което вече е сериозен разход на време и усилия. Именно за такива случаи Кеш Кредит предлага новата функционалност "Плащане без регистрация" в сайта си. Единствената необходима информация за такова плащане е да се знае ЕГН-то на кредитополучателя и плащащият да има банкова карта или ePay регистрация. Разбира се, сайтът предлага подробни инструкции, които са идентични с тези за най-обикновено плащане в интернет. И за да е всичко прозрачно, след такова плащане, кредитополучателят получава уведомление на телефона си, че вноската му е погасена.

За да може да отговори на динамиката на живота, Кеш Кредит въвежда и интегрирани процеси, които позволяват кредитите да бъдат удължавани, разсрочвани, предсрочно погасявани и изцяло управлявани от кредитополучателя. За да бъде всичко лесно, достъпно и на едно място, в сайта клиентите могат да намерят цялата история на плащанията си, клубни точки, върнати пари по програмата Cashback, персонални оферти за заеми и всичко друго, свързано с кредитите и комуникацията с компанията, подредено така, че да е максимално бързо за намиране и ползване.

Прозрачността и коректносттаса затвърдени ценности в идентичността на Кеш Кредит, а новият сайт още повече акцентира върху яснотата на сумата за връщане още в самото начало на процеса по кандидатстване. Компанията предлага изключително изгодни параметри по  кредитите си и показва всички необходими такси и информация,  свързани с транзакцията, като няма скрити условия по сделката.. А когато има някой термин, който клиентът не разбира, Кеш Кредит предвидливо е добавила блог, в който редовно се публикуват статии, свързани с кредитиране, финанси и управление на собствените пари, защото колкото финансово по-грамотни са потребителите, толкова по-лесно и бързо ще могат да избират и изискват най-доброто за себе си.

… И стандарта за традиционалистите

И ако всичко до момента е базирано на технологии и научни достижения, самостоятелно разработени от българската компания, Кеш Кредит не забравя и клиентите си традиционалисти. Личният контакт и комуникация с хора, влизането в собствения профил с имейл и парола, избягването на геолокацията и чат бота, самостоятелно попълване на формите за кандидатстване – това са доказали се във времето практики, които Кеш Кредит уважава. Затова всичко – от входа в профила до управлението на кредита – продължава да функционира и по традиционния начин. Защото иновациите и финтех постиженията са невъзможни без стабилна основа, а зачитането и уважението на избора на потребителите дава точно тази база, без която отговорното кредитиране и грижата за клиента са невъзможни.  

… и за технологичните ни подаръци

И за да направим изживяването още по-запомнящо се, сме решили да раздаваме награди като лаптопи, Bluetooth слушалки и Bluetooth колонки. За да спечелиш, трябва само да си направиш регистрация в сайта ни от тук – кампанията е със срок до 31.12.2021 г., както и да имаш малко късмет, разбира се.

Вижте обновения уебсайт на Кеш Кредит и новите функционалности тук.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК