Борисов нарече Радев българоубиец: Заради шайката му 400 души загубиха живота си за 2 дни

Той определи като лъжа твърденията, че цената на газа ще бъде намалена

02.11.2021 | 11:37 Редактор: Елеонора Танева
Борисов нарече Радев българоубиец: Заради шайката му 400 души загубиха живота си за 2 дни

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира последните данни, свързани с разпространението на Ковид-19 у нас и брифинга на здравните власти.

"Заради шайката на Радев 400 души са загубили живота си вчера и днес. Лекарите продължават да бъдат нашите герои, но то вече не зависи от тях – няма легла, няма план, закриха Националния оперативен щаб, изчегъртаха проф. Кантарджиев, проф. Балтов го уволниха от операция! Това причини Радев на българите. Спокойно може да се нарече българоубиец", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещението си в Перущица.

Той призова здравния министър да се извини и да признае грешките си. Очаквал здравните власти да кажат как ще върнат ваксинацията и учениците в училищата. Според него резултатът от изборите няма значение, след като има по толкова починали на ден. 

Лидерът на ГЕРБ определи като лъжа твърденията, че цената на газа ще бъде намалена.

"Вдигнаха я с 30-40 лева, свалиха я с 1 лев! Това са измамници. Хора, които нямат мярка! Това е не само измама, това е фарс и съм сигурен, че всички работодателски организации ще избухнат", каза Борисов, цитиран от "Монитор".

Снимка: Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
4 rate up comment rate down comment 1
Нина
преди 2 години
1
4 rate up comment rate down comment 1
Алеков
преди 2 години
Радев стряска на сън глутницата около техният бивш премиер. Следствие,прокуратура,съд,затвор,това чака грабилите бедната ни държава.Цепите се по шевовете при мисълта,че на 14 ти т.м. ще имаме избран президент за пореден път,чистият и голям родолюбец,Р.Радев.Другото е шашарма,"храна",за неориентираните мои сънародници. Колко калпаци ще влязат в новото НС,не ме е еня.Ще забравя да гласувам за "родолюбците",от които държавата няма полза.10-15% от тях,са достатъчни да внасят полезни за нас закони. Сигнализирай за неуместен коментар