ДБ за отказаната регистрация на листата в Стара Загора: Това е борба на епохите

По думите на Христо Иванов ГЕРБ И ДПС не трябва да имат достъп до властта

16.10.2021 | 14:22 Редактор: Теодора Патронова

"Демократична България” откри кампанията си в Бургас. Съпредеседателят на коалицията Христо Иванов коментира, че следващият кабинет ще е коалиционен, но за тази цел партиите трябва да седнат и да разговарят къде се пресичат интересите на техните избиратели, а не на тях самите и да договорят едно прозрачно коалиционно споразумение.

Христо Иванов коментира и казуса с отказаната регистрация на кандидатската листа за народни представители на "Демократична България" в Стара Загора.

"Това е борба на епохите! Между това едни политически сила на статуквото да задържат България назад във времето, за да могат да си управляват, както досега и онези ние от "Демократична България, които искаме да бъдем в бъдещето. ГЕРБ и ДПС искаха да използват ситуацията в Стара Загора, за да деригистрират "Демократична България” в още няколко района, защото ние сме онези, които казваме много ясно - ГЕРБ и ДПС не трябва да имат достъп до властта. Това е голям проблем за едни корупционни партии и по тази причина те ще направят всичко възможно да спрат "Демократична България", подчерта той. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК