Василев и Петков тръгват на тур в България, направиха големи заявки за кабинет

"Държавата трябва да бъде омбудсман, не мащеха", заяви лидерът на ИБГНИ Мая Манолова

15.10.2021 | 13:42 Редактор: Здравко Черкезов

Официалният старт на предизборната кампания за третите избори тази година вече е даден. На 14 ноември ще гласуваме за извънреден вот за избор на народни представители в 47-ото Народно събрание, но и на редовен за президент. 

Първи кампанията си откриха от новата формация "Продължаваме промяната" и отново дадоха заявка за бъдещо партньорство с "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!" (ИБГНИ), като обаче се водят разговори с хора от "Има такъв народ" и БСП. 

От ИБГНИ също стартираха своята кампания с предложение от 31 антикризисни мерки за енергийната криза и Ковид ситуацията у нас. 

"Да спрем кражбите и парите да се насочат към истинско образование, истинско здравеопазване. Затова тръгваме и ще минем през всеки от областните градове. За да ги видим хората лице в лице, очи в очи, там където живеят. И да им кажем, че няма от какво да се страхуват повече", заяви единият от лидерите на "Продължаваме промяната" Асен Василев.

"Обикновеният българин се събужда всяка сутрин по-беден. Затова той днес има нужда от пряка и истинска помощ от държавата. От това държавата да бъде майка, да бъде омбудсман, а не мащеха на българските граждани. Ние сме гарант за всичко това", обеща от своя страна лидерът на ИБГНИ Мая Манолова.

От днес до 22.11.2021 г. включително, в МВР открива денонощна телефонна линия 02/90 112 98. На нея, както и на имейл izbori2021@mvr.bg, гражданите ще могат да съобщават за забелязани от тях нарушения или евентуални престъпления, съотносими към отговорностите на МВР в изборния процес.

Вижте повече подробности във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
2 rate up comment rate down comment 3
kires
преди 2 години
Ами, ако застанат по магистралите, ще имат по голям успех. Може и някой лев да съберат. Сигнализирай за неуместен коментар
2
2 rate up comment rate down comment 2
Димитър
преди 2 години
Нека се разходят из страната, за да видим реално колко ги обича народът и дали цялата истерия около тези двама фалшиви герои не е медийно преекспонирана. Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 4
има ли
преди 2 години
НАИСТИНА ЛИ В ТАЯ ДЪРЖАВА НЯМА ЕДИН ПОЧТЕН ЧОВЕК, КОЙТО ДА МУ КАЖЕ НА КИРЕТО, ЧЕ Е ИЗЛЪГАЛ И НАРУШИЛ КОНСТИТУЦИЯТА? ЕДИН, ХОРА? А УЖКИМ СЪБИРАЛИ ЧЕСТНИ И МОРАЛНИ???? Сигнализирай за неуместен коментар