Официално: Валери Симеонов и Милен Михов влизат в президентската битка

"Патриотичен фронт" и ВМРО регистрираха кандидатите си за изборите на 14 ноември

07.10.2021 | 11:56 Редактор: Тодор Петров

Валери Симеонов и Цветан Манчев вече и официално са кандидати за президент и вицепрезидент на коалиция "Патриотичен фронт", в която участват НФСБ, БНДС "Целокупна България" и БДС-Радикали. 

Преди седмица Борис Ячев обяви в предаването "Денят ON AIR", че ще издигнат Симеонов за кандидат-президент. Решението е било взето след заседание на Политическия съвет на "Патриотичния фронт". 

От обединението заявиха, че кандидатите им са достойни хора, които носят у себе си любовта към България.

"Нямам нищо с Охрид! Направихме всичко възможно, преди да бъдат издигнати кандидатури, да поканим нашите бивши партньори. За съжаление, нашата покана не беше приета. Ние последни си заявихме решението, изчаквайки, но те се регистрираха самостоятелно много по-рано", заяви Симеонов. 

Според него в Народното събрание е масово бездействие, когато не присъстват патриоти в залата. 

"Трябва да има патриоти в парламента", категоричен е кандидатът за държавен глава.

От ВМРО днес също регистрираха кандидат-президентската си двойка за изборите на 14 ноември. Те издигнаха за кандидат-президент доц. Милен Михов, а за вицепрезидент  - Мария Цветкова.

Доц. Михов отговори на 13-те обвинения на Великотърновския университет защо е бил дисциплинарно уволнен от ВУЗ-а. Той е сигурен, че ще спечели делото за възстановяване на преподавателските му права.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК