Трифонов за Петър Илиев: Било е много отдавна, може да се случи на всеки

Било е много преди да съществува ИТН, написа лидерът на партията

28.09.2021 | 15:25 Редактор: Здравко Черкезов
Трифонов за Петър Илиев: Било е много отдавна, може да се случи на всеки

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов прекъсна мълчанието по темата с плагиатството на Петър Илиев. Според него казусът, ако е истина, бил от много отдавна и същото е можело да се случи на всеки симпатизант на ИТН.

"Дали Петър Илиев е плагиатствал или не – ние не можем да знаем, защото нито сме специалисти, нито сме отговорни за нещо подобно, а и това е казус, който, ако въобще се е случил, е бил много отдавна, много преди да съществува ИТН", обясни Трифонов.

"Петър Илиев не е бил във властта, не е отговарял за магистрали, за пари, и за каквото и да било, свързано с власт. 

Ние разбираме, че огромният интерес към него всъщност е интерес към нас, към нашите решения и нашите действия, но единственото, което можем да кажем по въпроса, е: 

Ти, който симпатизираш, участваш или ще симпатизираш и ще участваш в "Има такъв народ", ти, приятелю, приятелко, с теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев.

Затова се налага да бъдеш перфектен", написа още лидерът на ИТН във Facebook.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
7 rate up comment rate down comment 0
Жоро
преди 2 години
Не, не може да се случи на всеки да се държи толкова арогантно, високомерно, надменно и нахално, както визираният господин. Трябва си тотална липса на възпитание и опияняващо самозабравяне. Сигнализирай за неуместен коментар