Мариана Попова скочи срещу неспазване на мерките на ЦСКА - "Левски" и концерт на Лили Иванова

Певицата и дъщеря ѝ са с Ковид-19

27.09.2021 | 19:05 Редактор: Георги Донков

Два дни след като се оказа, че Мариана Попова и тригодишната ѝ дъщеря са заразени с коронавирус, певицата избухна в профила си във Facebook с яростен коментар заради нехайството на българите и неспазването на мерките. 

"Аз съм изключителен футболен фен, от "Левски" съм, но какво беше това вчера? Аз, обожавам Лили Иванова, но организаторите, хората, които са там, как са го допуснали това?  И снимките са пищни, невероятни, претъпкан театър, докато всички колеги се съобразяваме", каза певицата пред Bulgaria ON AIR.

След недоволството заради претъпканите трибуни на мача ЦСКА - "Левски", СРЗИ взе мерки и връчи акт на изпълнителния директор на ЦСКА. Според Мариана Попова подобни действия са закъснели.

"Това е държава, която има само име, тя като държава не съществува. Тук държавници няма, всички са се спретнали за избори", каза изпълнителката. 

Попова подчерта, че най-важното е да се пазим взаимно. Самата тя не е ваксинирана и е отложила концертите си за пролетта, за да мине тежкия период. И намира смелост за заяви открито, че не иска децата ѝ да градят бъдещето си в България.  

"Няколко пъти в моя сравнително кратък живот съм стигала до тези изводи. По най-различни поводи. Но сега, последната година, представителната извадка на политическия елит, държава, закони, население, гражданско общество... Няма го, то липсва", добави още Мариана Попова.

Но тя вярва, че всичко в родината ѝ може да се подреди, ако хората имат съзнание. И че след всяка дъждовна буря, изгрява слънце. 

"Когато излезеш от вкъщи с мисъл за другите, може би ще ни се оправят и улиците, и шофирането, и манталитета", завърши певицата. 

Вижте още в репортажа на Теодора Георгиева

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


5
1 rate up comment rate down comment 0
ЙНР
преди 2 години
Прекалено се величаете госпожо Попова.Едва ли мнението ви е важно за някого.Хайде сбогом към чужбина.Няма да липсвате на никого. Сигнализирай за неуместен коментар
4
3 rate up comment rate down comment 0
мдаа
преди 2 години
аз съм се ваксинирал и си ходя на всякъде, на мачове, концерти, барове, не съм имал проблеми никакви Сигнализирай за неуместен коментар
3
3 rate up comment rate down comment 0
е ай ся
преди 2 години
ами п-р-о-с_т_о се ваксинирайдумата "про-сто" не е лоша не трябва да се цензурира сменете си бода Сигнализирай за неуместен коментар
2
3 rate up comment rate down comment 0
e ай ся
преди 2 години
1
3 rate up comment rate down comment 0
Стефан
преди 2 години
Е,като толкова иска всичко да е наред въпросната дама,да беше се ваксинирала, то не е само да искаш,но и да даваш...... Сигнализирай за неуместен коментар