Петър Стоянов каза дали ще бъде кандидат за президент на ГЕРБ

Дясномислещите и проевропейски настроени избиратели в България са фатално разделени, коментира Стоянов

13.09.2021 | 20:20 Редактор: Елеонора Танева
Петър Стоянов каза дали ще бъде кандидат за президент на ГЕРБ

Името на Петър Стоянов се спряга през последните дни като евентуален кандидат за президент на ГЕРБ. Днес той сложи точка на спекулациите с името му.

"От вчера в медиите и социалните мрежи се изказват мнения за и против евентуалната ми кандидатура за президент – дебат, за който не съм давал никакъв повод. Искам да е ясно: нито аз съм се предлагал, нито някой ми е предлагал официално да бъда издигнат за президент", написа в официалния си сайт Петър Стоянов. 

И добави:

"Моята евентуална кандидатура би имала смисъл само, ако обедини всички дясномислещи и проевропейски настроени избиратели в България. Но, за съжаление, те са фатално разделени. Този факт обезсмисля всякакви разговори за моето участие в президентските избори", написа още Стоянов.

И пожела на бъдещия президент на България да продължи евроатлантическата политика и ангажиментите на страната ни, както и усилията за обединено и проспериращо общество.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Боян
преди 2 години
Стоянов е фатално слаб. В такива времена си проличават лидерите. Щом има разделение, излез отпред и ги обедини. Хората имат нужда от лидери, но това са единици. Ако всички бяха лидери, нямаше да има нужда от избори. Сигнализирай за неуместен коментар