Боклуци, сметище, смрад - спирката на метростанция "Сливница"

Потребител е изпратил и снимки в платформата HelpBook

20.08.2021 | 15:08 Редактор: Анисия Иванова
Боклуци, сметище, смрад - спирката на метростанция

В платформата Helpbook.info получихме оплакване за струпани боклуци и ужасна смрад зад спирка на метростанция "Сливница", където от известно време са се настанили бездомни хора, а мястото е обрасло с всякакъв вид растителност и все повече заприличва на сметище.

"Обрасла с високи храсти спирка на метростанция "Сливница". Зад нея и центъра за градска мобилност е обрасло с всякакъв вид храсти, миризмата е ужасна, вероятно спят и бездомни хора. Не прилича на спирка, а и на сметище...", пише нашият потребител, който е изпратил и снимки.

Подобно е положението на спирка в същия район: "Системно непочистване на спирката на градския транспорт МБАЛ "Св. Анна" от страната на болницата. Боклуците стоят със седмици, а виждам хигиенистките да седят на групички в района и да бездействат“, твърди авторът на сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК