Тошко Йорданов твърд: Другите да съставят правителство или отиваме на избори

"Последователни сме, ние сме в опозиция", настоя той

19.08.2021 | 11:01 Редактор: Тодор Петров

Правим това, което сме казали - ние сме в опозиция и сме последователни. Това заяви в кулоарите парламента председателят на ПГ "Има такъв народ" Тошко Йорданов във връзка с възможността за съставяне на правителство при връчването на третия мандат от президента Румен Радев.

"Надявахме се на подкрепа на "Изправи се БГ! Ние идваме!" и "Демократична България". Казахме, че ако не получим тяхната подкрепа, този кабинет изобщо няма да го поставим на гласуване и след това се отива на предсрочни избори. Според нас това е единият вариант, другият вариант е останалите партии да съставят правителство", обясни Йорданов. 

"Правим това, което сме казали - предложихме кабинет, не получихме подкрепа, изтеглихме кабинета, ние сме в опозиция", настоя депутатът, цитиран от БТА. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
2 rate up comment rate down comment 2
Ради
преди 2 години
Дребен егоист! На другте избори нищо няма да вземете. Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 2
Илиев
преди 2 години
ТРЪГНЕМ ли на поредни парламентарни избори,вие от ИТН,си ОТИВАТЕ! Втвърдяването на най прясната ни партия,се изолира от т. нар. "паважни" организации,които можеха да й парнират в едно бъдещо управление на държавата.Някои гръмогласни съратници на Сл.Трифонов, шаштисаха публиката,когато от трибуната на НС,един неконтролирум индивид,нападна най кадърният и симпатичен министър от служебния кабинет на г-н Р.Радев.От него ден и час,съдейки по себе си,доверието към ИТН,падна като изгнила круша. Сигнализирай за неуместен коментар