Трифонов хвърли бомба: Ще подкрепим Румен Радев за втори мандат

Проектокабинетът "Николов" няма да се предлага за гласуване пред Народното събрание

10.08.2021 | 14:40 Редактор: Здравко Черкезов

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви, че проектокабинетът "Николов" няма да се предлага за гласуване пред Народното събрание и подчерта: Това не се случи заради предателството на "Демократична България" и на "Изправи се БГ! Ние идваме!". 

"ДБ и ИБГНИ отказаха да подкрепят правителство на ИТН. Това означава, че протестът срещу ГЕРБ е останал в миналото, а в настоящият парламент има амбиции, предателства и игри, абсолютно неприемливи за мен и моите колеги“, обяви още Трифонов по неговата телевизия "7/8".

"Това означава, че отиваме на нови избори, защото ние, като първа политическа сила няма да подкрепим в следващ мандат нито партиите на статуквото, нито ДБ, нито ИБГНИ", категоричен е лидерът на ИТН.

Изненадата в изявлението на Трифонов дойде в края, когато той обяви, че "Има такъв народ" ще подкрепят Румен Радев на президентските избори през есента, като дори се надяват той да стане президент още на първи тур.

Трифонов благодари на всички, които не се уплашили и застанали с имената си до тях, на ПГ на ИТН и всички съмишленици: "Тази битка ще е дълга и ние ще я спечелим. Заедно."

Вижте повече в репортажа на Виктор Борисов.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 3
Електра
преди 2 години
Чалгаря е прав, защо му е тази власт след като, Импексовите комуняци, и мутрите на Ян Хаджигевкян, Ян Бибиткян, Сестра Галева и старата мома Дончева, и *** от Дай България Гно. ***, Ристю и Купона, не му дават да си избере министрите, докато Каунското служебно правителство, вече уреди децата си на тлъсти държавни ясли, като Премиера Янев например. Кауна Радев му назначи всички бордове и дори гл. Секретар на МВР. Кауна и неговите хора ще крадат, а Слвуца ще го *** накрая... Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 2
Noname
преди 2 години
Да видим дали поредния опит за политическо самоубийство на Слави ще бъде успешен. Сигнализирай за неуместен коментар